• +36 70 560 5918 • hello@mantrajoga.hu

  • 1027 Budapest, Margit körút 31-33.

Első alkalommal

Hasznos tudnivalók első alkalommal:

  • Ha még nem jártál nálunk, akkor kérünk nézd át az órák leírását, a nagy része kezdőknek is alkalmas. Amennyiben nem tudsz dönteni hogy mi lenne Neked való, keress minket telefonon bátran, segítünk.
  • A stúdió az 1.emeleten van, és egy félemelet is van az épületben, így olyan mintha a másodikra jönnél 🙂
  • A jógaórákhoz kényelmes öltözetet hozz magaddal, cipő és zokni nem szükséges. Jógamatracot hozhatsz, de nálunk is van bőven. Törölköző akkor szükséges, ha tudod magadról hogy hajlamos vagy hamar izzadni.
  • Az órára kérjük jelentkezz be, lehetőleg online. A rendszerünk az óra kezdés előtt 60 perccel zár. Ha lemaradtál a jelentkezésről és a kiválasztott óra a nagyteremben van, nyugodtan gyere el így is, valószínűleg lesz helyed. Kistermes óra esetén inkább érdeklődj telefonon hogy van-e még hely!
  • Az óra kezdés előtt 10-15 perccel érkezz, hogy legyen idő regisztrációra. 30 percnél korábban viszont kérjük ne érkezz, nem tudjuk garantálni hogy tudunk fogadni.
  • Kérjük az oktatót mindenképpen tájékoztasd ha van bármilyen betegséged, sérülésed.
  • Van átöltözési lehetőség és az értékeidet is el tudod zárni.

Online oktatás technikai tudnivalói első alkalommal:

platform, amelyet használni fogunk az online jóga órákhoz a Zoom. Ez egy ingyenes program.
Ennek a programnak a letöltése és telepítése szükséges ahhoz, hogy élőben tudjatok csatlakozni a jóga óráinkhoz. Lehet asztali gépre és telefonra is telepíteni. Ehhez ezen az oldalon találjátok a különböző letöltési linkeket:
Ha ezzel készen vagy onnantól, amikor szeretnél egy jógaórához élőben csatlakozni, akkor a program/alkalmazás megnyitása után már csak a meeting kódjának – ID – és a jelszó megadására lesz szükség.
Egyszerű képes útmutatót lentebb találtok telefonhoz és számítógéphez egyarán.
1: Letölteni a programot/applikációt; 2: Rákattintani/rábökni a ‘Join a Meeting’ feliratra; 3: ‘Meeting ID’ kódot beírni (ezt mindenki e-mailen kapja meg a live előtt), majd a ‘Password’-öt beírni.
Az asztali gép/laptop praktikusabb, hiszen nagyobban látod a képet. Ha pedig akár a gépet, akár a telefont össze tudod kötni egy tévével, akkor még jobb lesz az élmény 😊
Ha valakinek nincs otthon saját matraca, akkor egy puhább szőnyeg is megteszi, de ha szeretnétek letét ellenében tudunk kölcsönözni matracot a stúdióból… ott most úgyis unatkoznak szegények

No photo description available.