• +36 70 560 5918 • hello@mantrajoga.hu

  • 1027 Budapest, Margit körút 31-33.

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Alternatív kezelések nyilt napunkon kipróbálhatod a Bach virágterápiát illetve a Zen Shiatsu alapú jógaterápiát. A kezelések ajánlott minimum hozzájárulási összege: 1000 FT/konzultáció/kezelés

– Zen Shiatsu alapú passzív jógaterápia Tildával

A Zen Shiatsu egy teljes körű ősi Japán kezelési rendszer, ami az emberi szervezetet teljes egészében, holisztikusan kezeli.
A jóga gyakorlatokkal kombinálva abban is segít, hogy a beállított és korrigált testtartást a szervezetünk maradandóra tudja rögzíteni.
A nyílt nap keretén belül az előzetes állapotfelmérés után minden résztvevő számára összeállítok egy személyre szabott kezelési javaslatot, valamint egy rövid -szintén egyéni – energetizáló kezeléssel zárjuk a konzultációt.

Bővebben:
https://www.mantrajoga.hu/kezeleseink/#2

Időpontfoglalás:
Vizes Tilda
E-mailben: vizestildayoga@gmail.com
Messengeren: m.me/vizestildayoga

– Bach virágterápia Rékával

A Bach-virágok “magasabb rendből” származó növények. Mindegyikük bizonyos lelki princípiumot testesít meg és energetikai kifejezéssel élve meghatározott frekvencián rezeg. E “növényi” frekvenciaminták mindegyike megfelel egy lelki frekvenciának az emberi energiamezőben. Bach doktor által felismert 38 lelki potenciál mind az emberi lélek “erénye”, egyedileg eltérő súlypontokkal.

A nyílt nap keretén belül lehetőség lesz mindenkivel, egyenként egy személyes állapotfelmérésre és konzultációra, ahol ránézünk, feltárjuk és megbeszéljük a jelen helyzetben lévő, testi-lelki elakadásokat, problémákat, betegségeket. Minderre gyógyítási és terápiás javaslatot teszek a Bach-virágok segítségével. Mivel mindannyian máshogy élünk meg és reagálunk különböző élethelyzetekre, ezért a Bach-virágeszenciák összeállítása minden esetben személyre és adott problémára szabott, ettől válik egyedivé és személyessé a Bach-virágeszencia keverék.

A személyes eszenciakeveréket a helyszínen ki tudom keverni az eredeti Bach original flower eszenciákból, amit lehetőség lesz akciós áron megvenni, ha úgy érzed, hogy szükséged van rá. Természetesen a konzultáció nem jár semmilyen kötelezettséggel. 🙂

Kérlek, ha szeretnétek részt venni a nyílt napon, regisztráljatok az alábbi táblázatban vagy jelezzétek az alábbi elérhetőségeimen, hogy biztosítva legyen a helyetek a számotokra ideális időpontban.

Időpontfoglalás:
– az alábbi online táblázatban (csak be kell írni a kért adatokat a választott időponthoz és ki lehet lépni)

https://docs.google.com/spreadsheets/d/17lvF2v3k4vJGExJjO0FehmbfDu35gvvVNYJ6ew43h1Q/edit?usp=sharing

– vagy az alábbi elérhetőségek bármelyikén tudsz.

Bővebb információ:
fenymasszazs.webnode.hu/esemenyek-rendezvenyek
fenymasszazs.webnode.hu/bach-viragterapia

Időpontok foglalhatók:
2018. 12. 02., vasárnap 10:00 és 17:30 között

Minden résztvevőnek meglepetéssel készülünk, valamint a résztvevők között kisorsolásra kerül egy ajándékcsomag is😉

Várunk mindenkit sok szeretettel!
🙏

Részletek
  • Date: 2018. 12. 02.
  • Time: 10:00 - 17:30