• +36 70 560 5918 • hello@mantrajoga.hu

  • 1027 Budapest, Margit körút 31-33.

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

A jógaórák alatt a csakrák (a test energia örvényei) működéséről, és jelentőségéről sokszor nincs részletesen szó, pedig fontos szerepük van abban, hogy a jógagyakorlás testi és lelki hatásai érvényesüljenek.
A csakrák testünk energiaáramlásának kontrollálásában
az egyik legfontosabb szerepet töltik be, s ha működésükben külső, vagy akár belső zavar lép fel, az energiaáramlás elakadhat. Ezért sokszor előfordul, hogy életünk egyes területein a nyugodt pillanatok helyett stresszhelyzet lép fel, legyen az a család, munka, vagy önmagunk fejlesztése.

Ezen a workshop sorozaton az ellazulást segítő jóga ászanák mellett megismerkedünk azok energiaáramlásunkra gyakorolt hatásaival, a megakadások felismerésével. Foglalkozunk a csakrák megfelelő működésének fizikai és mentális hatásaival, és azzal hogy hogyan építhetjük be a csakra fókuszú jógagyakorlást a mindennapjainkba.

A legutóbbi alkalmon az alsó három csakrával folgalkoztunk (gyökér-, szakrális-, és napfonat csakra). Ezt folytatva tovább a középső és a három felsőbb csakrával (szív-, torok-, harmadik szem- és korona csakra) ismerkedünk meg részletesebben. Alaposabban körbejárjuk majd a csakrák-jóga-stresszmentesség hármasát.

A workshopot Tilda tartja.
Ára 4500 Ft a helyszínen, vagy ha előre fizeted (készpénzben vagy utalással), akkor 4000 Ft. Jelentkezni a honlapon keresztül, a hello@mantrajoga.hu-n, vagy személyesen a stúdióban tudsz. AYCM és bérlet alkalom beszámítás lehetséges.

Várunk szeretettel 🙂

Részletek
  • Date: 2019. 04. 27.
  • Time: 13:00 - 16:00