• +36 70 560 5918 • hello@mantrajoga.hu

  • 1027 Budapest, Margit körút 31-33.

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Mélyítsd el még jobban gerincfókuszú gyakorlásodat!

Mikor érdemes mindenképp részt venned ezen a mini tanfolyamon? Amennyiben az alábbiak közül legalább egy-két állítás igaz rád:
– már részt vettél Gerincjóga alapozó tanfolyamunk 1. részén, de szeretnéd tovább mélyíteni ismereteidet, s egy stabilabb alappal folytatni a gyakorlást
– gyakran fáj a vállad, csípőd, esetleg a térdeid is; sokszor nem csak estére fárad el, hanem már nap közben is érzed
– már kialakult problémáid vannak a vállöv vagy az alsó függesztőöv (csípő, lábak) területén, s azokkal szeretnéd elsajátítani a biztonságos jógagyakorlás alapjait
– már hosszabb-rövidebb ideje jógázol, de szeretnéd saját tested jobban megismerni, gyakorlásodat némi anatómiai ismerettel bővíteni
– a hogyan-ok mellett érdekelnek a miért-ek is
– bármely jógatípust gyakorlók számára is hasznos információkkal szolgál ez a tanfolyam, így akkor is ajánljuk, ha gyakorlásodban nem a Gerincjóga a fő vonal

Hogyan épül fel a tanfolyam:
Első alkalommal testünk alapvető anatómiájáról szóló ismereteinket elevenítjük fel. Majd elkezdjük megismerni a vállöv és a hozzá tartozó ízületek mozgásirányait és funkcióit. Első nap a csukló és a könyök ízület szemszögéből vizsgáljuk meg alaposabban az ászanákat és saját testünk adottságait.

Második alkalommal folytatjuk tovább a jóga gyakorlás közbeni elméleti tudásunk elmélyítését. Ezen alkalommal a váll ízületet vesszük górcső alá és így ismerkedünk tovább testünk anatómiájával a jógagyakorláson keresztül.

Harmadik alkalommal az alsó függesztőöv és a hozzá tartozó ízületek mozgásirányait és funkcióit nézzük át. Ezen alkalommal a boka és a térd ízület adottságait tanulmányozzuk különböző jóga pózokon keresztül.

Negyedik alkalommal végül a csípő ízülethez érkezve tesszük teljessé tudásunkat. A tanfolyam végén összegezve a tanultakat, már egy teljes képet alkothatunk arról, milyen hatással van fizikai testünkre a jóga testhelyzetek rendszeres gyakorlása.

Továbbá minden résztvevő számára biztosítunk egy alap gyakorlatsor leírást, amely a tanfolyamon tanultakkal otthon is biztonsággal gyakorolható.

A tanfolyamot Tilda tartja, a stúdió jógaoktatója, hatha- kismama-, baba-mama- és gerincjóga oktató, a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola végzett jógaoktatója, valamint tradicionális Ayurvédikus masszőr és Zen shiatsu alapú jógaterapeuta.

Fizesd még be idén! kedvezményünkkel még 2019-es áron vehetsz részt jövő év elejei tanfolyamainkon.
2019. december 31-ig a tanfolyam díja 16000-. Ft
2020. január 1-től a tanfolyam díja 18000-. Ft
Az ár tartalmazza a jegyzet költségeit is, amit később az otthoni gyakorlásodnál tudsz használni.
A tanfolyam minimum 4 fő jelentkezése esetén indul.

Dátumok: Március 16, 23, 30, hétfőnként 18:00-20:30

Jelentkezni személyesen jógastúdiónkban, vagy elérhetőségeinken tudsz. A tanfolyam díját utalással is rendezheted a Mantra Jóga Center Bt bankszámlaszámára:
Unicredit bank
10918001-00000109-32050008
Utalás esetén kérlek megjegyzésként tüntesd fel Neved és a választott tanfolyam nevét egyaránt.

Részletek
  • Kezdet: március 16. @ 18:00
  • Vége: március 30. @ 20:30