• +36 70 560 5918 • hello@mantrajoga.hu

  • 1027 Budapest, Margit körút 31-33.

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Alapozó tanfolyamunkon megtanulhatod a gerincfókuszú jógagyakorlás alapjait.

Mikor érdemes mindenképp részt venned ezen a mini tanfolyamon? Ha
– még nem jógáztál, de szeretnéd kipróbálni, s egy stabil alappal kezdeni a gyakorlást
– gyakran fáj a hátad, derekad, sokszor nem csak a nap végére, hanem már ébredés után is
– már kialakult gerincproblémáid vannak, s azokkal szeretnéd elsajátítani a biztonságos jógagyakorlás alapjait
– már hosszabb-rövidebb ideje jógázol, de szeretnéd saját tested jobban megismerni, gyakorlásodat némi anatómiai ismerettel bővíteni
– a hogyan-ok mellett érdekelnek a miért-ek is.

A tanfolyam felépítése:

Első alkalommal testünk alapvető anatómiájáról szóló ismereteinket elevenítjük fel. Majd elkezdjük megismerni a gerinc mozgásának irányait. Az előre- és hátra hajlító ászanákon keresztül térképezzük fel saját testünk adottságait.

Második alkalommal folytatjuk tovább az elméleti tudásunk elmélyítését. Ezen alkalommal az oldalra hajló ászanákon keresztül ismerkedünk tovább testünk anatómiai adottságaival.

Harmadik alkalommal végül a gerinccsavaró ászanákhoz érkezve tesszük teljessé tudásunkat. A tanfolyam végén összegezve a tanultakat, már teljesebb képet alkothatunk arról, milyen hatással van fizikai testünkre a jóga testhelyzetek rendszeres gyakorlása.

Minden résztvevő számára biztosítunk egy alap gyakorlatsor leírást, amely a tanfolyamon tanultakkal otthon is biztonsággal gyakorolható.

A tanfolyam ára 13 500 Ft. előre fizetés esetén 12 000 Ft/fő. A helyek száma limitált, részvételed a tanfolyam felének befizetésével tudod biztosítani. Jelentkezni a hello@mantrajoga.hu emailcímen tudsz, vagy az oktatóknál a stúdióban.

Részletek
  • Kezdet: 2019. 05. 20. @ 18:00
  • Vége: 2019. 06. 03. @ 20:30