• +36 70 560 5918 • hello@mantrajoga.hu

  • 1027 Budapest, Margit körút 31-33.

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Nyaralj és jógázz velünk a Balatonnál!

Augusztus végén 5 napos jógatábort szervezünk Balatonbogláron, az Aranyhíd Vendégház és Életmód központban.
A szállás 2-3 ágyas szobákban lesz, két nagy nyaraló épületében. Gyönyörűen berendezett nagy, légkondicionált jógateremben lesznek a benti órák, és ha nem lesz túl meleg hozzá, a kertben is tudunk jógázni.

A csodás platános boglári strand 5 perc sétára van a szállástól. A strandolás mellett készülünk egyéb programokkal is (különösen rossz idő esetére):
– kirándulás Krisna völgybe
– kirándulás a zalaszántói sztupához
– termálfürdő
– Balatonlelle kilátó látogatás

A napot légzőgyakorlatokkal, napüdvözletekkel majd egy átmozgató jógaórával kezdjük. Reggeli után előadás/beszélgetés/önismereti játékok lesznek. Napközben strandolásra vagy kirándulásra számíthattok, délután pedig újabb jógaórára, vacsorára és utána közös meditációkra vagy filmnézésre.

Az a célunk, hogy a jóga nyaralás kellemes kikapcsolódás legyen, mégis közben tudatosan odafigyeljünk magunkra és tanuljunk, fejlődjünk, fizikailag és lelkileg is.

A tábort Ili, Tilda és Gyöngyi tartja, minden nap a háromból legalább két oktató fog vezetni Benneteket a programokon.

A program költsége 69 900 FT, ez tartalmazza a szállást, a napi kétszeri vegetáriánus étkezést (reggeli és vacsora), a jógaórákat és egyéb általunk tartott programokat. Nem tartalmazza az ebédeket (ezt vagy a strandon vagy a kirándulásokon lehet megoldani, illetve két nagy konyha is rendelkezésünkre áll, ha valaki főzni szeretne).
EARLY BIRD és PÁROS kedvezmény: ha június 15-ig legalább a felét befizeted akkor 66 500 a tábor költsége. Ha ketten jöttök, akkor tudunk 10% páros kedvezményt adni mindkettőtöknek (a két kedvezmény nem összevonható).

A férőhelyek száma limitált, jelentkezz minél hamarabb hogy biztosítsd a helyed!
Jelentkezni az oktatóknál vagy a hello@mantrajoga.hu emailcímen tudsz.

Részletek
  • Kezdet: 2019. 08. 28. @ 10:00
  • Vége: 2019. 09. 01. @ 14:30