• +36 70 560 5918 • hello@mantrajoga.hu

  • 1027 Budapest, Margit körút 31-33.

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Egy színes utazásra hívunk akrojóga workshopunk során:
az ősz érkeztével talán kihívás megtartanunk kirobbanó formánkat, sőt, talán az egyensúlyunkat is. Eszter és Louise, képesített AcroYoga Montreal oktatók vezetésével
közös egyensúlyt keresünk majd, ismerkedünk a határainkkal és játékok során megemeljük egymást és ezáltal magunkat is. Partner- és akrojóga pózok segítségével kapcsolódunknemcsak a saját erőközpontunkhoz, de kapcsolatot teremtünk másokkal is.

Az akrojóga ötvözi a jóga, a gyógyító terápiák – mint a thai jógamasszázs -, egyéb mozgásformák, így a tánc és az akrobatika elemeit, fokozza az emberek közötti kommunikáció képességét és a bizalmat, emellett növeli az állóképességet és a belső erőt.

A két és fél órás workshop során számíthatsz játékokra, bizalomépítő feladatokra, alapvető akrojóga ászanákra, és levezetésként terápiás mozdulatokra, masszázsra.

Előzetes tapasztalat, hajlékonyság és partner nem feltétel! Főként hármas csoportokban dolgozunk, mindenki kipróbálhatja magát a base, flyer és spotter szerepében. Cipő, zokni nem szükséges, a nyitottság hasznos!

Kezdő és újrakezdő gyakorlókat is szeretettel várunk.

IDŐPONT: 2018. október. 6. 10:30-13h (kérünk, érkezz legalább 10
perccel a kezdés előtt)

DÍJ: 4200 Ft vagy ha hozol magaddal egy partnert/érvényes diákigazolvánnyal 3800 Ft fejenként.

REGISZTRÁCIÓ:
Kérünk, jelentkezz Gyöngyinél a hello@mantrajoga.hu email címen. A helyek száma korlátozott, helyedet a teljes összeg befizetésével
biztosíthatod szeptember 21-ig. A workshop legalább 6 fő
jelentkezésével indul el.

Részletek
  • Date: 2018. 10. 06.
  • Time: 10:30 - 13:00