• +36 70 560 5918 • hello@mantrajoga.hu

  • 1027 Budapest, Margit körút 31-33.

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Szeptembertől workshop sorozatot indítunk, a téma a stresszoldás. Az első alkalmon alap légzéstechnikákkal, ászanákkal ismerkedhettek meg. Bár a sorozat alkalmai egy teljes tudásanyaggá állnak majd össze, önállóan is teljes egy-egy alkalom, lehet külön 1 vagy 2 elemén is részt venni.

A sorozat tematikája:
SZEPTEMBER
Jógikus eszközök a stresszoldásra – ászanák és légzőgyakorlatok 1.
NOVEMBER
Jógikus eszközök a stresszoldásra – ászanák és légzőgyakorlatok 2.
JANUÁR
Jógikus eszközök a stresszoldásra – aromaterápiával
MÁRCIUS
Jógikus eszközök a stresszoldásra – csakrák szerepe a stresszlevezetésben 1.
MÁJUS
Jógikus eszközök a stresszoldásra – csakrák szerepe a stresszlevezetésben 2.
JÚLIUS
Jógikus eszközök a stresszoldásra – ászanák, mantrák és mudrák

A novemberi workshop részletes leírása:
A stresszoldó jóga órák alatt a stresszoldásban a légzőgyakorlatoknak nagy szerepe van, hiszen lélegzetünk áramlásának uralása által az elménk lecsendesedik, gondolataink elhalkulnak, szívverésünk lelassul, ezáltal pedig a stresszre jellemző zavart állapotok tovatűnnek.
Ezen a workshopon az ellazulást segítő jóga ászanák mellett megismerkedünk néhány olyan légzőgyakorlattal, melyeket a jógaórák keretein belül kevésbé szoktunk gyakorolni, azok fizikai és mentális hatásaival, valamint hogyan kapcsolhatjuk be őket akár az otthoni jóga gyakorlásunkba és hétköznapjainkba egyaránt.
A workshop során mindenki kap egy otthon is könnyedén elvégezhető stresszoldó gyakorlatsort melyben az ászana gyakorlás mellett a workshopon megtanult légzést szabályozó gyakorlatok leírását is megkapod.

A workshop ára 4500 Ft a helyszínen, vagy ha előre fizeted, akkor 4000. Jelentkezni a honlapon keresztül, a hello@mantrajoga.hu-n, vagy személyesen a stúdióban tudsz. Várunk szeretettel 🙂

Részletek
  • Date: 2018. 11. 24.
  • Time: 10:30 - 13:00