• +36 70 560 5918 • hello@mantrajoga.hu

  • 1027 Budapest, Margit körút 31-33.

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

„A jóga olyan, mint a zene. A test ritmusa, az elme dallama és a lélek harmóniája alkotják az élet szimfóniáját.” B.K.S Iyengar

Ezen az eseményen egy különleges órával készülünk nektek!
Tilda egy hosszabb, két órás gyakorlással készül, melyen a lágy, áramló mozdulatoké lesz a főszerep. Az elején dinamikusabb mozdulatokkal indulunk, míg a végére elérkezünk egy csendesebb, mély és meditatív gyakorláshoz. Bálint csodálatos dallamai fogják kísérni az órát, hogy az élő zene gyógyító rezgései által egy még mélyebb szinten élhessétek át az ászanák csodálatos hatásait.

Az eseményre mindenkit szívesen látunk, kezdő és haladóbb jógásokat egyaránt!

Néhány szó Bálintról:

Háttér: A zene mindig is jelen volt életemben, legfőképpen édesanyám és testvéreim által. A családunkban hosszabb-rövidebb ideig mindenki járt zeneiskolába. Mindannyiunk közül végül Balázs öcsém lett zenész, azonban az én életemben is fontos helyet foglal el a zene. Valahol még a zenész-nem zenész ösvényén keresem az utam. Utcazenésznek inkább tartom magam, de emellett néha részt veszek zenei alkotóprojektekben is (NUBLAO, KB-KörülBelül est). Nyitott lelkesedéssel állok minden alkotómunkához.

Amit egyedül csinálok, azt Egyszálgitárnak hívom. Keresem a hangulatot, a jelen pillanatot, ezáltal ott és akkor megszólaló dallamok vesznek körül. Olyan atmoszférát szeretnék teremteni, amiben jó lenni, jó mozogni, jó elmerülni. Erre számíthattok ezen az eseményen is.

Az esemény ára 5500 FT, elővételben pedig 4900. Jelentkezni a szokásos elérhetőségeinken tudtok (órarend, email, messenger üzenet, telefon)
AYCM kártya beszámítása lehetséges.

Részletek
  • Date: 2019. 03. 22.
  • Time: 18:30 - 20:30