• +36 70 560 5918 • hello@mantrajoga.hu

  • 1027 Budapest, Margit körút 31-33.

Kezeléseink

lélekterapeuta

Kovács Réka

Mobil: 20/515-3769
E-mail: aranykori.lelekgyogyitas@gmail.com
Weboldal: http://fenymasszazs.webnode.hu

HOLISTIC PULSING – LÉLEKMASSZÁZS

A Holistic Pulsing – Lélekmasszázs módszer a testben áramló energiák blokkjainak feloldására, a szervezet természetes öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít. A kezelés hatására a kezelt személy aurarétegei, meridián rendszere és csakrái megtisztulnak, blokkjai oldódnak. A test-lélek-szellem hármas egysége harmóniába kerül, a stressz, a szorongás, a félelmek, a feszültség, az elfojtott lelki problémák oldódnak, a negatív gondolatok elszállnak, a testi fájdalmak enyhülnek vagy elmúlnak.

ARANYKORI LÉLEKGYÓGYÍTÁS

Az Aranykori Lélekgyógyítás egy atlantiszi gyógyító technika, mely angyali energiákon alapuló, tisztító és gyógyító módszer. Ringató kezelésbe fűzik bele angyali segítőim azokat a személyre szabott aranykori fénykódokat, amelyek a teljes meridián- és csakrarendszert valamint aurarétegeket kitisztítják, áthangolják és egyre teljesebbé teszik. Atlantisz angyalainak gyógyító tevékenységén felül olyan tisztító programok érkeznek rajtam át, melyek minden esetben személyre és problémára szabottak.

KRISTÁLYGYÓGYÁSZAT

A kristálygyógyászat a kristály tudatával történő gyógyítás, mely során a gyógyító tudati irányítással, a kristályokban rejlő finom energiát alkalmazza.
A kristálygyógyászat során a csakrákhoz rendelt kristályrezgésekkel, a kristály tudati energiáival tisztítjuk, aktiváljuk és gyógyítjuk a csakrákhoz tartozó beteg testrészeket és diszharmonikus állapotokat. Az ásványok fizikai, lelki és szellemi síkon egyaránt hatnak.

BACH-VIRÁGTERÁPIA

A virágok magas és gyógyító rezgéseikkel oldják és gyógyítják a lélekben lévő negatív rezgéseket, mintákat és programokat, segítenek újra megtalálni a lelki harmóniát, nyugalmat és békét. A virágterápia nagy érzelmi változásokat idézhet elő és az eszenciák segítenek megszüntetni a tudatunkban rögzült, helytelen mintaképeket, lehetővé teszik az érzelmek teljes kifejeződését és pozitív irányú átalakulását illetve a hibákat erénnyé alakítják át.
A virágok gyógyító hatását tudatunk pozitív átprogramozásával, megerősítésekkel segítjük és gyorsítjuk.

MAUI VIRÁG- ÉS DRÁGAKŐTERÁPIA

A MAUI VIRÁG- és DRÁGAKŐ ESZENCIÁK olyan kivonatok, amelyek pozitív energiákkal töltik fel a kezelt személyt. Hatásukra a kezelt jelene megtöltődik életerővel, ami által felkészülhet a teste, lelke és szelleme a kiteljesedésre. A Maui virág- és drágakő eszenciák a finom testekre hatnak és a rezgésükkel gyógyítanak.
A MAUI VIRÁGESZENCIÁK leginkább a jelenben dolgoznak, és a jelenben készítik elő az embert a változásra, az energiával foglalkoznak. Pozitív hatásuk életenergiával töltenek fel, így a gyógyulás a test, lélek, szellem szintjén történik.
MAUI DRÁGAKŐESZENCIÁK a szándékkal foglalkoznak, hogy könnyebben elérjük a céljainkat. A jövő felé mozgósítják az életenergiát és segítenek meglátni a megoldásokat.

Schüssler-só tanácsadás

Dr. Schüssler, német homeopátiás orvos felfedezte, hogy a különböző ásványi sók hiányai különféle betegségek kialakulásához vezetnek, így azok pótlásával az egészség helyreállítható. Schüssler-féle sók a sejten belüli hiányállapotot, illetve az anyagcsere egyensúly visszaállítását segíti elő. A Schüssler sókat akut, krónikus, szépészeti és mentális problémák esetén is sikerrel alkalmazzuk.

Jógaterapeuta

Vizes Tilda

Mobil: 70/9485901
E-mail: vizestildayoga@gmail.com
Weboldal: www.tildayoga.hu

ZEN SHIATSU ALAPÚ PASSZÍV JÓGATERÁPIA

A Zen Shiatsu egy teljes körű ősi Japán kezelési rendszer, ami az emberi szervezetet teljes egészében, holisztikusan kezeli. A Zen Shiatsu alap filozófiája az, hogy csak akkor áll vissza az egészséget biztosító harmónia a szervezetben, ha a test minden területén és síkján helyre áll a tökéletes működés. Ezért is alkalmaz a Zen Shiatsu egy több rétű megközelítést a harmónia helyreállításához, így a Zen Shiatsu magába foglalja az izületi korrekciókat, az ujj akupresszúrát és az energetikai kezelést is.
A jóga gyakorlatokkal kombinálva abban is segít, hogy a beállított és korrigált testtartást a szervezetünk maradandóra tudja rögzíteni.
A kezelés mindig beszélgetéssel és diagnózis felállítással kezdődik. Ezek után az elmozdult ízületeket korrigáljuk, a passzív jógaterápia szükséges elemeit alkalmazzuk, majd a lágyszövetek átmozgatásával rögzítjük a korrekciót. Amennyiben szükséges célzott akupresszúrás pontkezelésekkel harmonizáljuk a szervezet funkcióit, legyenek azok alul vagy túl működések, végül pedig amennyiben igény van rá néhány jóga ászanával fejezzük be a kezelést és közben ezek helyes kivitelezését is megtanuljuk, amelyek arra hivatottak, hogy segítsenek abban, hogy a szervezet vissza tudjon szokni a jó tartásra és azt rögzítse is, így a kezelés hatásai maradandóvá váljanak.
A Zen Shiatsu egy teljes körű kezelési rendszer, mivel nem csak az ízületi korrekciókat foglalja magába, de az ujjakupresszúra és az energetikai kezelés művészetét is (ami Reikivel is párosul). A foglalkozások felépítése egyénileg mindenkinél eltérő, ezáltal természetesen az egyes elemek időtartama is változik egy-egy alkalom során.

ÁRAK:

Első alkalommal 60perc+ ingyenes konzultáció : 7 000 FT
60 perc 7 000 FT
90 perc 10 000 FT