• +36 70 560 5918 • hello@mantrajoga.hu

  • 1027 Budapest, Margit körút 31-33.

Órarend

Kérünk jelentkezz be az órára! Kattints rá a kiválasztott időpontra, töltsd ki az űrlapot, vagy írj smst a +36 70 560 5918 telefonszámra.
Akciók új vendégeknek:  3 alkalmas próbabérlet 4000 Ft-ért. (2 hétig érvényes, aerial órákra nem vonatkozik)

Ha a lefoglalt órára mégsem tudsz jönni jelezd sms-ben vagy a hello@mantrajoga.hu emailcímen legkésőbb 2 órával az óra kezdete előtt (kivéve aerial jóga, erre előző nap estig)!

Az aerial jóga órákra az események előtt 1 héttel tudsz online jelentkezni, . Kérjük az aerial órák létszámkorláta miatt ha foglaltál feltétlenül gyere el, vagy időben jelezd (előző nap estig) ha mégsem tudsz, hogy át tudjuk másnak adni a helyet!  A le nem mondott vagy későn lemondott helyekért az óra díját felszámoljuk (amennyiben várólistáról nem sikerül betölteni). 

Amennyiben a rendszer “fully booked” státuszt ad a foglalásodra, az adott óra vagy betelt vagy az időpont túl közel van (60perccel kezdés előtt zár le a rendszerünk) – ez esetben keress minket emailben vagy telefonon, amennyiben az óra nagytermes egész nyugodtan el is jöhetsz, valószínűleg lesz helyed. A kisteremben is elképzelhető, de nem tudjuk garantálni. 

KISMAMA JÓGA: Kismama jóga óráink egyenlőre csak online formában elérhetők újra. 

ONLINE JÓGA: Online is tudsz velünk továbbra is gyakorolni: ha előfizetsz erre az opcióra minden héten kapsz egy új órát és két régebbit is elérhetővé teszünk. A feltételeket az “Árak” fülön találod!